(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Nadýchaná šlehačková bublanina
Potřebné ingredience
4dl polohrubé mouky, 2dl moučkového cukru, 4 vejce, 1 prášek do pečiva, 1 smetana ke šlehání, třešňový kompot (jahodový ),moučkový cukr na posypání
Postup přípravy
Vejce ušleháme s cukrem, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, vlijeme smetanu a zamícháme.Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáče a posypeme ovocem a upečeme.Vychladlou bublaninu pocukrujeme.
Můžeme dozdobit šlehačkou a různým zdobením. Bublanina je skvělá, nadýchaná,není suchá.
Můžeme dozdobit šlehačkou a různým zdobením. Bublanina je skvělá, nadýchaná,není suchá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
černa hora
(upraveno)
21. 6. 2010, 17:52
Ivetko,našla jsem další skvělý receptík na Vaší bublaninu,také vyskouším
syrovatka
(upraveno)
4. 12. 2008, 14:16
Teď jsem jí dodělala, neměla jsem polohrubou mouku - takže jsem dala hladkou, ale to dělám často (nebo jí aspoň smíchám dohromady 1/2 na 1/2). Voní to tu báječně, a je to fakt rychlovka. Díky za recept.
Elizza
(upraveno)
8. 12. 2008, 8:24
@syrovatka
Nemáte za co, hlavně že bublanina chutná. Hezký den.